Rambøll kjøper landskapsarkitekt

Rambøll kjøper Per Andre Hansen Landskapsarkitekter. Virksomheten styrker dermed fagmiljøet innen landskapsarkitektur og arealplanlegging på begge sider av Oslofjorden.

­- En fremtid sammen med Rambøll vil by på mange nye muligheter som vil komme både kundene våre og medarbeiderne til gode, sier en fornøyd daglig leder, Per Andre Hansen.

­ Vi har i en tid sett etter nye eiere som kan videreutvikle selskapet vårt også i fremtiden. Vi er derfor svært glade for at vi nå blir en del av Rambøll, både fordi verdiene til selskapene passer godt sammen og fordi Rambøll tilbyr et meget godt opplegg for kompetanseheving og videreutdanning. I tillegg er Rambøll et selskap med god økonomi og store faglige ressurser, fortsetter Hansen.

- Rambøll er i dag et av Norges tyngste miljø innen arkitektur og plan. I Vestfold har vi allerede et sterkt miljø innen arealplanlegging og landskapsarkitektur. Sammenslåingen er dermed et viktig steg i arbeidet med å videreutvikle dette miljøet og samtidig opprette et sterkt miljø innen disse fagene også i Østfold, sier regionsdirektør for Rambøll i Buskerud og Vestfold, Svein Andreassen.

- Sammenslåingen gir oss anledning til å tilby kundene våre et langt bredere tjenestespekter enn tidligere. Vi vil fortsette med de samme medarbeiderne som før. Kontoret i Horten samlokaliseres med Rambølls kontor i Tønsberg allerede i februar og kontoret i Fredrikstad vil på sikt samlokaliseres med Rambølls avdeling i Fredrikstad og Sarpsborg, sier Hansen.