Folkets hus

Hvordan ser egentlig husdrømmen til det norske folk ut? Nordbohus trodde de visste svaret, men ble overrasket over fasiten.

Siden februar har Nordbohus sin store kampanje ”Valget av Folkets Hus” pågått på selskapets nettsider. Avstemmingen viste seg å engasjere svært mange. Nesten 6000 nordmenn har vært innom nordbohus.no og stemt på sine favoritter fra huskatalogen.

Huset som fikk flest stemmer, heter Scorpio. Eneboligen troner øverst på lista i forholdsvis ensom majestet, med over 20 prosent av stemmene. At dette storslagne huset med sine flotte detaljer og løsninger er husdrømmen for mange, byr kanskje ikke på så store overraskelser. Mer overraskende er folkets andrevalg.

Med god margin til neste hus, har Aurora understreket posisjonen som deres bestselger gjennom tidene.

- Litt uventet for oss som trodde at dette var litt for “vanlig” og at de nye, mer utradisjonelle husene ville appellere til flere. Men det viser seg altså at mange vil ha tradisjon, og setter pris på det koselige uttrykket som Aurora er eksponent for. Når det er sagt, kommer noen av de moderne husene sterkt inn på Topp-10-lista. Det ser derfor ut som at vi har hus som dekker de flestes husdrømmer og stilpreferanser, heter det i en melding fra selskapet.

De vil takke alle de tusenvis som har brukt av sin tid på å stemme frem Folkets hus.

- Kommentarene som fulgte hver stemme var svært innholdsrike, og konstruktive. Det er tydelig at man har satt seg godt inn i husene, før man har funnet favoritten. De konstruktive kommentarene blir svært viktige for oss i arbeidet med å utvikle flere nye gode hus, melder Nordbohus.

Om kort tid vil tre heldige vinnere trekkes ut blant alle de avgitte stemmene. Hovedpremien er et kjøkken fra NOREMA til en verdi av inntil 100.000,- mens to andre heldige vinnere får ytterdør fra TRENOR og JELDWEN SWEDOOR til en verdi av inntil 10.000