Foto Terje Løchen Foto Terje Løchen

Fornebu Utvikling samarbeider med DnB NOR

Fornebu Utvikling ASA (FBU) har inngått en samarbeidsavtale med DnB NOR Eiendom - Nybygg.

- I løpet av 2010 planlegger vi oppstart av flere nye boligprosjekter på Fornebu, og derfor har vi sett det som svært viktig å få på plass økt kapasitet på salg. Selskapet har derfor inngått en strategisk samarbeidsavtale med DnB NOR Eiendom - Nybygg som hovedmegler for salg av framtidige boligprosjekter på Fornebu. Valget om å knytte seg opp mot DnB NOR Eiendom som hovedmegler, og dermed også DnB NOR konsernet, er gjort fordi vi da får en meget kompetent megler med lang erfaring og gode referanser fra salg av nye boliger. I tillegg vil framtidige kjøpere kunne benytte resten av DnB NOR konsernet bl.a. til finansiering og alle andre tjenester en boligkjøper har behov for ved et bytte av bolig, sier adm. direktør Morten Grongstad.

De nye prosjektene som DNB NOR Eiendom - Nybygg får salgsansvaret for, er byggetrinn 1 i Koksabukta, boligprosjektet Bølgen i Rolfsbukta og byggetrinn 1 på Storøya. Salgsstart vil skje i mai 2010 og byggestart kan skje allerede senhøstes 2010 eller ved årsskiftet.

Koksabukta består av 196 leiligheter fordelt på syv bygninger i fire eller fem etasjer. Første byggetrinn har 88 leiligheter fordelt på tre bygninger.

Rolfsbukta, prosjekt Bølgen har 38 leiligheter, og vil etter hvert bli utvidet med 28 leiligheter i prosjektene Alleen 1 og Alleen 2.

På Storøya er det planlagt ca. 450 boliger i leilighetshus og rekkehus. Første byggetrinn blir på ca. 50 boliger.

- Fornebu er et fantastisk område som vil gi beboerne et godt sted å bo. Allerede i dag er skoler, barnehager, veier, gang- og sykkelstier og et stort parkanlegg ferdig. I tillegg er nærheten til sjøen, Sandvika og Oslo et stort pluss. På Fornebu vil du finne flotte boliger i ulike prisklasser og alt er tilrettelagt for rekreasjon og for å skape seg et godt hjem, sier ansvarlig for Fornebu i DnB NOR Eiendom - Nybygg, Finn Bragnes.

Nye byggetrinn på Hundsund er i planleggingsfasen. Dette vil bl.a. omfatte 20 rekkehus, hvor Ring Eiendomsmegling står for salget av disse boligene. OBOS har ansvaret for prosjektene Tun 2-4 på Fornebu Hageby.

- Vi gleder oss til salgstart for de nye prosjektene, og vi ser fram til et godt samarbeid med våre meglere, OBOS og etter hvert Veidekke Eiendom, avslutter Grongstad.