Knytter seg opp internasjonalt

Novitas kommunikasjonsrådgiving AS, som har firmaer i byggenæringen på kundelisten, har innledet et samarbeid med svenske Comvision og dermed knyttet seg til det svenske PR-byråets internasjonale nettverk ECP Global.

Nettverket er et av de ledende frittstående PR-byrånettverkene med byrårepresentasjon i USA, Canada, Europa, Afrika og Asia.

– Det er kjempespennende å bli en del av Comvisions nettverk. Det gjør oss bedre i stand til å håndtere kunder som også har internasjonale ambisjoner. Her på Romerike er jo våre kolleger i Kunnskapsbyen Lillestrøm blant disse, sier daglig leder Jan Ole Enlid i Novitas kommunikasjonsrådgiving som holder til på nettopp Lillestrøm.

Gjennom Comvisjon blir Novitas nettverkets representant i Norge som kan bidra til internasjonale selskapers inntreden i Norge blir gjort med bistand fra Novitas.

– Jeg har stor tro på samarbeidet med Comvision og PR-nettverket i ECP Global, kommenterer Enlid.

ECP Global ble grunnlagt i 1988 og er et av de raskest voksende PR-nettverkene i verden. Elleve år seinere ble Novitas etablert og fra 2005 har selskapet vært sertifisert av Det norske Veritas som et av de få byråene i Norge.

– Tilknytningen til et internasjonalt nettverk blir et nytt steg i utviklingen av selskapet, sier Jan Ole Enlid.