Mange nyheter på Bygg Reis Deg

Det er all grunn til å ta en tur til Bygg Reis Deg-messen på Lillestrøm. Det er en rekke nyheter – og det er mange gode tilbud. I går på åpningsdagen opplevde for øvrig både messearrangøren og mange utstillere litt av et mareritt da internett-forbindelsen ble brutt. Mange utstillere er i dag helt avhengig av nettet. Onde tunger mente at det var planlagt å stenge internett i Lillestrøm-området i forbindelse med et varslet arbeid. Men å stenge internett når det arrangeres en så stor messe, er uhørt. (Oppdatert med video)

Ellers savner vi selvsagt en del av de store byggevarehusene. Maxbo stiller med stor stand, men de andre er fraværende. Etter vårt syn bør de vise ansikt når byggenæringen samles om en så stor messe. Mange savner også en del av de store byggevareprodusentene. Vi vil si det samme til disse. Flere av disse bedriftene deltok forrige gang, men denne gang har de valgt å stå over av ulike årsaker. Mange har merket svikten i omsetningen – og selvsagt er det lett å skjære ned på nettopp slike utgifter. Vi får håpe at både byggevarehusene og byggevareleverandørene som i år valgte annerledes, kommer tilbake neste gang.

Vi har i dag lagt ut flere videoer på Bygg-TV. Flere videoinnslag vil komme de neste dagene. I tillegg har vi lagt ut en rekke saker på www.bygg.no. Byggeindustrien lager også daglig en nyhetsbulletin som deles ut til alle utstillerne. Har du en god sak du gjerne vil ha omtalt så ta kontakt med våre redaktører - Per Helge Pedersen (90 60 15 43 - php@bygg.no) eller Arve Brekkhus (90 13 48 88 – ab@bygg.no).