- Norges beste eiendomsutvikler

NCC Property Development AS (NCC PD) har nok en gang blitt kåret til Norges beste eiendomsutvikler av det internasjonale finanstidsskriftet Euromoney.

Euromoneys avstemning ”Real Estate Awards 2009” ble gjennomført i vår, for fjerde året på rad. I en webbasert forespørsel stemmer leserne frem årets beste eiendomsutviklere, rådgivere og banker samt investorer i 54 land.

NCC kom også på første plass i kategorien Nordens beste eiendomsutvikler.

NCC tror at fremgangen beror på kombinasjonen god track-record og bevisst satsning på fremtidens løsninger. I tett samarbeid med framtidsforskere og trendanalytikere, og ved hjelp av analyser og markedsundersøkelser utvikles bygg og miljøer for fremtidens kunnskapsarbeidere både innen kontor-, handels- og logistikksegmentet; alt tilpasset fremtidens behov.

NCC innviet Norges første ”GreenBuilding” på Lysaker i sommer.”Future Office by NCC” er etablert som et solid varemerke som har vært med å løfte NCC’s nyeste prosjekter fremover under den fellesnordiske overbygningen ”Future Solutions by NCC”.

– Vi er stolte over at et seriøst internasjonalt tidsskrift som Euromoney finner at vi utmerker oss på denne måten, og ønsker å takke alle i bransjen som har stemt på oss. Vi tror at en viktig årsak til suksessen er at vi kombinerer solid lokalkunnskap med styrken av å tilhøre et stort internasjonalt konsern, sier Rolf Thorsen, adm. dir. i NCC PD i Norge.

Les mer på www.euromoney.com under Polls and Awards, Real Estate Award