BI øker på alle områder

Handelshøyskolen BI oppnådde gode resultater i 2008, både i forhold til rekruttering, utdanning, forskning og forskningsformidling.

- Handelshøyskolen BI øker på de fleste områdene og samfunnsbidraget er betydelig forteller rektor Tom Colbjørnsen og viser til BIs siste årsrapport.

I 2008 hadde Handelshøyskolen BI 19.850 studenter, (8 % flere enn på samme tid i fjor), og er nå nest største utdanningsinstitusjon målt i antall studenter i Norge. 4.032 studenter valgte BI som studiested og 92 % av alle uteksaminerte kandidatene var i jobb etter seks måneder BI hadde også en økning på 18 % flere internasjonale studenter i Norge og samarbeid med 160 universiteter fordelt på 45 land.

BI holder også et fortsatt høyt nivå på sin vitenskapelige publisering, målt i vitenskapelige publikasjonspoeng oppnådde 177 publiseringspoeng. Antallet i vitenskapelige tidsskrifter og populærvitenskapelige artikler øker henholdsvis med 7,1 % og 50 %.

 - Vi har som mål å kombinere faglig tyngde og relevans på en måte som gjør at vi hevder oss blant de beste handelshøyskolene i Europa. Vi er på rett vei, men en del arbeid gjenstår. Faglige ressurser skal styrkes, undervisning og forskning skal kobles tettere sammen og relasjoner med næringslivet og utlandet skal bygges ytterligere ut, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen i en kommentar til den meget positive utviklingen.