Byggmax ansetter 140

I løpet av vår- og sommersesongen skal Byggmax ansette 140 nye medarbeidere, hvorav 29 i Norge.

I en tid med strammere økonomiske rammer for folk flest, ser Byggmax med sin lavprispolitikk gode muligheter for fortsatt vekst.

- Vi opplever i dag et tøft marked med stor usikkerhet om fremtiden. Byggmax har imidlertid klart seg bra og kommer derfor til å ansette flere medarbeidere i løpet av våren og sommeren, sier adm. dir. i Byggmax, Magnus Agervald.

Årsresultatet for 2008 viser en vekst i Norge, Sverige og Finland på 19 prosent sammenlignet med 2007. Selskapet tror på fortsatt vekst i 2009, noe som også salget hittil i år bekrefter.

- Vår forretningsidé, å spare penger sammen med våre kunder, står enda sterkere i dårlige tider. Gjennom langvarig samarbeid med et fåtall leverandører har vi anledning til å presse prisene. I tillegg er våre butikker basert på et selvbetjeningsprinsipp som gir oss ytterligere mulighet til å holde prisene nede, sier Agervald.

Flere faktorer gjør at 2009 kan bli nok et sterkt år for Byggmax. Nordmenn har lenge ligget på verdenstoppen når det gjelder oppussing hjemme, en trend som ser ut til å holde seg. At mange nå på grunn av dårligere økonomi må tilbringe mer tid i hjemmene sine, bidrar også til økt fokus på oppussing.

- Det er gledelig å kunne fortsette å satse til tross for dårligere tider i markedet generelt. Som lavprisaktør ser vi positivt på at folk nå fokuserer på å få pengene til å strekke lengst mulig, sier Agervald.