Consto kjøper selskap i Bodø

Consto AS satser friskt i nedgangstider. Nå overtar det nyetablerte entreprenørselskapet i Tromsø 70 prosent av aksjene i Bodø-entreprenøren Roy A. Strøm as. 

- Oppkjøpet er et ledd i vår strategi om å være aktivt til stede i de viktigste byggmarkeder i Nord-Norge, sier adm. direktør i Consto AS, Hans Kristian Seterlund.

Roy A. Strøm as har lange tradisjoner i Bodø-området. Selskapet, som har 50 ansatte, forventer en omsetning i 2008 på ca 70 millioner kroner. Avtalen med Consto innebærer at selskapets ledelse fortsetter.

- Vår ambisjon er å øke aktiviteten i Nordland, først og fremst i Bodø og resten av Salten. Gjennom Roy A Strøm får vi tilgang på god lokal markedskunnskap, og ikke minst en stabil og god organisasjon. I sum gir dette oss en god plattform å bygge videre på, sier Hans Kristian Seterlund.

Consto AS ble etablert i 2006 og har i dag byggeprosjekter i Tromsø, Hammerfest, Alta og Kirkenes. Selskapet, som har 100 ansatte, har sitt hovedkontor i Tromsø og distriktskontor i Narvik. I 2008 forventer Consto en samlet omsetning på ca 360 millioner kroner.