Ny Peab-direktør

Geir Skoglund (41) er ansatt som ny regiondirektør for bolig entreprenør Oslo i Peab Norge.

Skoglund er utdannet sivilingeniør og har en solid og variert bakgrunn fra entreprenør- og rådgiverbransjen. De siste fire årene har han vært distriktssjef for NCC i Asker.

- Vi er svært glade for å ha fått med oss Geir Skoglund på laget. Hans solide erfaring og gode egenskaper med utvikling av mennesker, organisasjoner og kunderelasjoner vil være viktig for oss i Peab, sier administrerende direktør i Peab Norge, Stein Eriksen.

Boligbygging er en av de viktige grunnpilarene i Peab Norge, og bolig entreprenør Oslo har de senere årene utviklet seg til å bli en betydelig aktør i markedet. Geir Skoglund etterfølger Jørn Bogen som nå får ansvaret for å bygge opp og lede Peabs nye virksomhet på Romerike.

- Jeg er både spent og ydmyk overfor denne jobben. Peab er en av Skandinavias ledende entreprenører og kan vise til god utvikling og gode resultater. Veksten i Norge de siste årene har blitt lagt merke til. Jeg er sikker på at jeg har gjort et godt valg og gleder meg til å ta over en region med engasjerte og meget dyktige medarbeidere, sier Geir Skoglund.

Geir Skoglund tiltrer 11. august og vil inngå i Peabs ledergruppe.