Spar tid med lettbetongskrue

ESSVEs nye lettbetongskruen kan benyttes til all forankring i porøse materialer, og krever verken forhåndsboring eller plugg. 

ESSVE presenterer lettbetongskruen, et attraktivt alternativ for den som vil spare tid og gjøre innfestingen enklere. Lettbetongskruen egner seg for alle typer forankring i porøse materialer, som for eksempel lettbetong og leca.

Med ESSVEs lettbetongskrue slipper du å forhåndsbore, plugge eller benytte deg av usikre uttrekksverdier – lettbetongskruen er like lett å montere som en vanlig treskrue.

Lettbetongskruen skrus enkelt inn i det porøse materialet. Spesialverktøy er ikke nødvendig, all montering skjer med vanlig bor eller drill. Monteringsdybden bør være minimum 60 millimeter.

Lettbetongskruen er utstyrt med ESSVEs typegodkjente overflatebehandling CorrSeal® Nano coating, og er et godt alternativ til en rustfri skrue. CorrSeal® Nano coating er produsert spesielt for innfestninger i miljøer med høy risiko for rustangrep. Den nye nanobehandlingsteknikken gir skruen fire ganger lengre levetid enn tradisjonell Silver Ruspert®-beskyttelse.