SWECO Grøner til Drammen

SWECO Grøner åpner nå avdelingskontor i Drammen.

Siden november 2007 har SWECO Grøner kjøpt opp tre rådgivende ingeniørvirksomheter i Telemark, Hordaland og Møre og Romsdal. I dag åpner selskapet nytt kontor i Drammen.

Det nye kontoret blir det 21. i rekken for SWECO Grøner, i tillegg til hovedkontoret på Lysaker. Selskapet har over 800 medarbeidere og er det tredje største rådgivende ingeniørfirmaet i Norge.

Attraktivt område på flere måter
- Drammen er en vekstregion med mange interessante samarbeidspartnere. Ved en tilstedeværelse i området sikrer vi tettere kontakt med markedet, samt etablerte og nye kunder, sier Thor Bakken, daglig leder av det nye kontoret. Han er en av de ansatte som nå flytter fra hovedkontoret på Lysaker til de nye lokalene i Drammen. For medarbeidere bosatt vest for Oslo og i Asker og Drammensregionen er dette et attraktivt tilbud.

- I tillegg satser vi sterkt på å ansette nye medarbeidere. Vi har hatt en rekke interessante henvendelser til de nye stillingene ved Drammens-kontoret og håper å få ansatt flere nye personer i løpet av de første månedene, forklarer Bakken.

Skaper interessante arbeidsplasser
SWECO Grøner er på jakt etter medarbeidere med kompetanse innen bygg og konstruksjoner, vann og miljø, areal og transport samt energi.

- Åpningen av regionskontor i Drammen er en glimrende mulighet til å rekruttere medarbeidere fra et større område, og vi er glade for at SWECO Grøner kan skape interessante arbeidsplasser for dem som velger å flytte ut av hovedstaden, sier Bakken.

Marked i vekst
Det generelle markedet for rådgivende ingeniørtjenester har økt med 30 prosent siden 2006. Bare i løpet av 2007 økte SWECO Grøner omsetningen med samme prosentandel.

- Vi opplever sterk etterspørsel etter vår kompetanse innen hele spekteret av ingeniørtjenester, fra kunder i offentlig og privat sektor - i Norge og internasjonalt. Derfor fortsetter vi å vokse organisk innen våre satsningsområder samtidig som vi også har sterk fokus på strategiske oppkjøp av ledende konsulentmiljøer, sier Vibecke Hverven, adm. direktør i SWECO Grøner.