Skån føttene i vinterkulden

I forbindelse med årets kaldeste måneder presenterer Arbesko tre av sine beste vinterstøvler. 

Støvlene er dobbelforede med Thinsulate og fiberpels og passer like godt på arbeidsplassen som på lange vinterturer. Sammen med Arbeskos varmeisolerende strømper skaper de en uslåelig kombinasjon som står imot kulde ned til minus 20 grader, skriver selskapet i en pressemelding.

Arbesko er markedsledende på verne- og arbeidssko i Norden og produserer alt fra luftige sandaler til kraftige vernesko og støvler.

Samtlige sko- og støvelmodeller kjennetegnes av god ergonomi, høy kvalitet og optimal komfort. Før vinteren presenterer Arbesko tre av sine
beste støvelmodeller sammen med en varmeisolerende funksjonsstrømpe. Kombinasjonen av støvlene og strømpen skaper en unik beskyttelse som hindrer føttene i å angripes av kulden.

De tre støvelmodellene fra Arbesko har alle dobbel isolering med Thinsulate og fiberpels samt at de har spesialimpregnert Super8-skinn, som står imot fuktighet i minst åtte timer i strekk. Dessuten har støvlene en kraftig sålekonstruksjon med isolerende innleggssåle av Poliyou og yttersåle av nitrilgummi. De er til og med utrustet med tåhette og Arbeskos Energy Gel som gir optimal støtdemping. Modell 672 og 562 har dessuten spikertrampsåle.