St. Olavs i rute

Helsebyggs Johan Arnt Vatnan lover mer trykk på trimmet bygging og melder at sykehusprosjektet er omtrent hundre prosent i rute, skriver Helsebygg Midt-Norge på sin hjemmeside.

- Vår gjennomføringsmodell er ikke bare en suksess. K5 og trimmet bygging er en liten revolusjon i byggebransjen, sa Vatnan til nær 400 bygningsarbeidere under en mønsåsmarkering for Akutten og Hjerte-lunge-senteret.

- Jeg er meget godt fornøyd med framdriften. Vi er omtrent hundre prosent i rute i alle fase 2-sentrene, og det skyldes ikke minst gode resultater fra trimmet bygging. Her legger vi større ansvar nedover i systemet, til dere som utfører arbeidet på byggeplassen, sa Vatnan.

NCCs prosjektsjef, Arild Grønsdal, gratulerte forsamlingen og sa at alle burde være stolte av å jobbe på en byggeplass som dette.

- Fortell barn og barnebarn hva dere er med på. Glem likevel ikke at vi har store utfordringer foran oss. Disse må vi alle sørge for å møte på en god måte. Uten innsatsen fra dere nytter det ikke hva vi ledere gjør, sa Grønsdal.