Dahl Hovland i Moelven-styret

Det nye Moelven-styret er klart. I det nye styret sitter blant annet påtroppende Spenncon-sjef Ingrid Dahl Hovland.

Tidligere konsernsjef Svein Skorstad (59) i Coop Norden blir Moelvens nye styreleder. Skorstad kommer fra stillingen som konsernsjef i Coop Norden, hvor han i disse dager går av med pensjon. Han har også omfattende erfaring fra andre lederstillinger i Coop-systemet, blant annet som adm.dir i Coop Norge.

De øvrige styrerepresentantene er:

Ingrid Dahl Hovland (47) påtråppende adm.dir i betongelementprodusenten Spenncon AS. Tidligere har hun vært adm.dir i Selvaagbygg og direktør i Veidekke AS. Ola Mørkved Rinnan (57) er konsernsjef i Eidsiva Energi AS siden 2001. Før det var han Executive Vice President i Nordea Norge. Torstein A. Opdahl (59) er jord- og skogbruker i Grue. Opdahl har lang fartstid i styret i Glommen Skog og var styreleder fra 2000 til 2006. Guro Vale Kvavik (36) er skogeier i Skien. Vale Kvavik driver i dag egen advokatpraksis. Tidligere har hun arbeidet som juridisk førstekonsulent i Landbruksdepartementet, dommerfullmektig og advokat. Even Mengshoel (54) er bonde av yrke. Han er for øvrig styreleder i Mjøsen Skog AB og har styreverv i Norges Skogeierforbund og Trefokus AS. Mengshoel har vært styrerepresentant i Moelvens styre siden 2001.

Ansatterepresentanter:

Arne Rødø (56) er ansatt på Moelven Van Severen AS som fyrer og tørkbas. Rødø har vært i Moelvenstyret siden 2004. Iver Mellby (52) er ansatt på Moelven Mjøsbruket AS som fyrer och reparatør. Melby har vært styremedlem i Moelven siden 1996.