Brian Phillips

Brian Phillips ny sjef for Adapteo i Norge

Brian Phillips er ansatt som daglig leder for Adapteo i Norge.

Adapteo bygger, leier ut og selger tilpassede bygg i hovedsak innen utdanning og helse/omsorg. Phillips tiltrådte i stillingen 19. oktober, skriver selskapet i en pressemelding.

Phillips kommer sist fra stillingen som direktør for Rigg & Drift hos Ramirent Norge. Han har også vært Country Manager for Unisport Scandinavia og hatt en lederstilling i Haandverkerne AS, som er et datterselskap av NCC.

- Jeg har klokkertro på konseptet og mine nye kollegaer. Dessuten inspireres jeg av vekstambisjoner og de mulighetene som ligger i vår produktportefølje. Jeg ser frem til et godt samarbeid med eksisterende og nye kunder for å finne de aller beste tilpassede byggløsningene for dem, sier Phillips i meldingen.

- Jeg ønsker Brian velkommen til teamet og til Adapteo. Jeg føler meg trygg på at Brians sterke driv og høye ambisjonsnivå vil bety mye for den videre utviklingen av vår norske virksomhet. Brian har dessuten utstrakt erfaring fra beslektede næringer og en sterk merittliste, sier Philip Isell Lind af Hageby, President og CEO i Adapteo Group.

Adapteo AS i Norge, som har hovedkontor i Drammen. Selskapet er en del av Adapteo Group, børsnotert på Nasdaq Stockholm.