Hanne Ihlen Strømme. Foto: Nordic Door

Hanne Ihlen Strømme ny kundesenterleder i Nordic Door

Nordic Door har ansatt Hanne Ihlen Strømme (40) fra Kristiansand som ny kundesenterleder.

Kundesenteret består av 20 ansatte og er lokalisert ved Nordic Door sitt hovedkontor i Lyngdal.

- Vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Hanne. Hun har erfaringen vi trenger i en kundesenterleder, i tillegg til at hun er målbevisst og ønsker å bidra til at Nordic Door skal ha Skandinavias beste kundesenter i vår bransje. Det blir viktig i hennes rolle å sy sammen systemer, bygge opp gode rutiner, heve kompetansen i teamet og samkjøre avdelinger så kunden oppfatter oss som best i markedet, sier salgs- og markedssjef, Edgar Haugskott, i en pressemelding.

Strømme kommer fra stillingen  som senior staffing & recruitment consultant i Toptemp AS. Hun har flere års erfaring innen ledelse og kundeservice fra blant annet Windmill AS, Kelly Services AS og Ventelo. Hun har en Bachelor i journalistikk fra The University of Queensland, Australia.

- Kundeservice er noe jeg virkelig brenner for, og derfor blir det ekstra gøy og få lov til å kunne være med å utvikle kundesenteret til Nordic Door. I tillegg synes jeg de har en spennende profil. Dette er virkelig drømmejobben og jeg gleder meg veldig til å starte, sier Strømme.

Hun starter i jobben 2. november.