Forhandleransvarlig Mats Andresen i Husqvarna (fra venstre), produktsjef Ole-Bjørn Hansen i Hymax og markedssjef Kristian Forsdahl i Husqvarna, er fornøyde med samarbeidet som er inngått.

Hymax har blitt Husqvarna-forhandler

– Vi setter stor pris på å ha Hymax i forhandlernettet vårt, sier Mats Andresen, forhandleransvarlig for Husqvarna i Norge.

Nylig inngikk Husqvarna en avtale med Kubota-importøren Hymax om leveranse av Husqvarna-utstyr.

– Det dreier seg om komprimeringsutstyr og betongrelatert utstyr, sier markedssjef Kristian Forsdahl i Husqvarna Construction Products til Byggeindustrien.

Ifølge Mats Andresen, vil Hymax bli en betydelig forhandler av Husqvarna-produkter. Produktsjef Ole-Bjørn Hansen i Hymax mener blant annet at Husqvarnas velkjente utstyrskvalitet, vil komme kundene deres til gode.

– Vi er sterkt inne i salg av maskiner til utleiebransjen, i tillegg til at vi selger til entreprenører og anleggsgartnere. Ved at vi nå også selger Husqvarna-produkter, har vi enda mer og tilby kundene våre. Husqvarna er kjent for god kvalitet, og merkene deres er kjent for kundene våre. Nå dekker vi hele segmentet for overflatebehandling, komprimering og betongarbeid med Husqvarna som leverandør. Produktene deres passer godt sammen med maskinagenturet vårt, hvor vi forhandler maskiner med høy kvalitet, sier Hansen.