Gunnar Glavin Nybø

Rekordstor Bygg Reis Deg nærmer seg

16.-19. oktober på Bygg Reis Deg skal byggenæringen gjennom mer enn 500 utstillere fra 19 nasjoner og over 100 seminarinnlegg vise deg sine løsninger.

Bygg Reis Deg ble etablert i 1954, og skal i år arrangeres for 28.gang. Dette er messen som samler både forbrukere og ansatte fra ulike deler av byggenæringen. Her kan man orientere seg om hvordan man skal ivareta og oppgradere sin egen bolig både utvendig og innvendig. Her kan både private- og offentlige eiendomsutviklere lære mer om hvordan de kan bli bedre bestillere, forbedre byggeprosessen og hvilke materialvalg de trenger for at deres byggeprosjekt skal tåle et villere, varmere og våtere klima, skriver Bygg Reis Deg i en pressemelding.

- Det er en stor ære å kunne invitere til en utviklingsarena, som Bygg Reis Deg og Det Norske Byggemøtet. Det å kunne utvikle en møteplass som kan bidra utvikling av en næring, som påvirker folks hverdag er både inspirerende og motiverende. Man føler virkelig at vi kan utgjøre en forskjell i det digitale og grønne skiftet som alle næringer må igjennom. Vi samler over 500 utstillere som hver for seg har smarte produkter og løsninger som bidrar til at sluttbruker kan få mer bygg for pengene og høyere kvalitet på sluttproduktet, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg.

I tillegg til Bygg Reis Deg arrangeres Det Norske Byggemøtet for tredje gang. Her skal det presenteres mer enn 100 dagsaktuelle foredrag, som tar for seg problemstillinger knyttet til ulike deler av byggeprosessen.

Det hele starter med en topplederkonferanse, THINK BIG, hvor målsettingen er å samle ledere fra ulike bransjer i og rundt byggenæringen. Her skal Næringsminister, Torbjørn Røe Isaksen åpne en forestilling om morgendagens byggenæring fortalt av folk som tenker veldig stort, veldig høyt, veldig dypt og helt på tvers. «THINK BIG» handler om de store ideene fra visjonære mennesker, hvordan de får dem realisert og hva vi kan lære av det.

- På Det Norske Byggemøtet kan vi glede publikum med å presentere, David Zahle, som er partner i BIG Architects. Han har blant mye annet jobbet med The Twist som nylig ble åpnet på Kistefos. I tillegg får vi høre om Nina Jensen sine visjonære tanker om en av verdens mest betydningsfulle bygninger. Vi går ned i jorden med seniorforsker Gunnar Jenssen som forteller om banebrytende byggeprosjekter som går mange hundre meter ned før vi avslutter med å dele ut Byggenæringens Ærespris 2019. Senere i uken blir det et nytt høydepunkt når vi skal arrangere Byggenæringens Innovasjonskonferanse fredag 18.oktober og kåre vinneren av Byggenæringens Innovasjonspris 2019, avslutter Nybø.