Lanserer Team AF Håndverk

Åsen skiklubb og AF Håndverk har landet en avtale om et nytt satsningslag for sesongen 2019/2020. AF Håndverk går inn som hovedsponsor for satsningen, og laget får navnet Team AF Håndverk. 

Teamet vil består av de beste løperne fra Åsen IL, som satser hardt i norgestoppen. Løperne Herman Martens Mayer, Magne Haga, Anders Haga, Amund Hoel og Johan Hoel har allerede vist seg frem i skisporet tidligere på satsningslag i regi av skiforbundet, juniorlandslag og rekruttlag.

– Vi i AF Håndverk er stolte over at vi kan bidra med vårt til disse gode utøverne den kommende sesongen. Det er viktig at næringslivet støtter opp under unge talenter som satser. Vi vil selvfølgelig være ivrige tilhengere av teamet og heie de frem, sier daglig leder i AF Håndverk, Arvid Engebretsen i en pressemelding.

Alle løperne i Team AF Håndverk har tidligere gått som juniorløpere i Åsen, og trent utallige timer sammen. De ser nå frem til å gå med samme drakt, på samme lag og støtte hverandre slik de gjorde når de var yngre.

– For oss i Åsen Idrettslag var det viktig å få på plass en hovedsponsor for laget som skulle bli etablert. Når vi nå har fått AF Håndverk med på laget er vi rustet for å gi alt i sporet den kommende sesongen. Vi er fornøyde med at AF Håndverk som en stabil bedrift med etablert økonomi ville satse på oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å gå fort på ski, sier Espen Auestad Tollefsen, leder for skigruppa i Åsen IL.