Karl Arne Jespersen blir ny kjededirektør i Mesterhus. Foto: an.no

Karl Arne Jespersen ny kjededirektør i Mesterhus

Karl Arne Jespersen returnerer til boligbransjen og blir fra 1. august ny kjededirektør i Mesterhus.

Karl Arne Jespersen etterfølger Tore Mjaavatn som sluttet som kjededirektør mot slutten av fjoråret.

Jespersen er i dag kommersiell direktør i programvarehuset DIPS AS, som er store innen e-helsesystemer. Som kommersiell direktør har Jespersen hatt ansvaret for salg, markedsstrategi og forretningsutvikling i selskapet.
- Vi er svært glade for at Karl Arne har takket ja til stillingen som ny kjededirektør i Mesterhus. Vi kjenner han godt fra før, da han var leder for Systemhus i perioden fra 2009-2012, og hvor han gjorde en fantastisk god jobb. Hans erfaring og energi, koplet med den øvrige kompetansen i kjeden og Mestergruppen for øvrig, vil sette Mesterhus i stand til å møte fremtiden på den aller beste måten, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen. I tillegg til hans erfaring som leder i Systemhus, har Jespersen mange års erfaring med kjededrift, blant annet som administrerende direktør i landets største frisørkjede Nikita Hair Norway.

- Jeg gleder meg nå veldig til å ta fatt på jobben som leder i Mesterhus, ikke minst gleder jeg meg stort til å blir kjent med forhandlerne. Jeg har nå bak meg seks veldig spennende og lærerike år i et av landets mest innovative IKT miljøer og tar med meg inspirasjon derfra som jeg håper kan være nyttig også som leder for en av landets største huskjeder, sier Jespersen.

Karl Arne Jespersen starter opp i jobben 1. august 2019. Frem til da er mangeårig markedssjef i Mesterhus, Monica Blom Thorsen, konstituert kjededirektør.