Påtroppende daglig leder Espen Løbø Solhaug (t.v.) avløser Aage Bjørn Kjeilen.

Ny daglig leder i Alsaker Stål

Styret i Alsaker Stål AS har ansatt Espen Løbø Solhaug som ny daglig leder i selskapet.

Espen Løbø Solhaug har bachelor fra HIB, i tillegg til toårig master fra NTNU. Han har også fordypning i beregningsmekanikk, FEM-analyser og prosjektering. Masteroppgaven ble skrevet i samarbeid med Statens vegvesen og NTNU. Espen Løbø Solhaug har primært jobbet med prosjektering av modifikasjoner ved Mongstad raffineri, herunder nye stålkonstruksjoner med tilpassing mot eksisterende for enkel utførelse og kort montasjetid i driftsstans. Han har også hatt ansvar for konstruksjonssikkerhet i større kommunale prosjekt og totalentrepriser.

Han vil tiltrådte stillingen 15. februar. 

- Styret i selskapet er meget fornøyd med ansettelsen, og er sikker på at kandidaten vil være en god bidragsyter for å befeste Alsaker Stål sin stilling som en solid leverandør av stålkonstruksjoner, og bygge selskapet videre på grunnlaget som er lagt, blant annet gjennom etableringen på Askøy, og ikke minst gjennom samarbeidet med øvrige selskaper under Rexir Bygg, heter det i en melding fra selskapet.

Alsaker Stål er et firma med røtter tilbake til 1899, og har nylig flyttet inn i nye lokaler i Storebotn på Askøy. Selskapet er en del av Rexir Bygg-gruppen.