De første ved HRPs kontor i Sandnes. Fra venstre, prosjektleder Kirsten Sandvik, regiondirektør Morten K. Ottesen, prosjektleder Sveinung Lunde og arkitekt/teknisk tegner Vegard Østvold.

HR Prosjekt på plass i Stavanger-regionen

De første medarbeiderne er nå på plass ved de nyåpnede kontoret i Sandnes.

- I løpet av året regner vi med at dette er en nyetablering som skal være med å bidra til våre vekstambisjoner, sier Morten K. Ottesen, regiondirektør Vest i HR Prosjekt.

De to første medarbeiderne er allerede i gang, og i mars kommer det ytterligere en prosjektleder.

- HR Prosjekt har kontorer som dekker hele Norge, men vi har en stund følt at det var er udekket området i sørvest. Vi har derfor en tid jobbet med planene om å etablere oss i denne regionen, og med kontoret som nå er åpnet i Sandnes, er vi på plass i Stavanger-regionen, sier administrerende direktør Jan-Arild Kingswick.

- Vi har allerede en del oppdrag for kunder i området og har flere rammeavtaler med kommuner i regionen. Vi mener dette er en region der det vil komme betydelig antall oppdrag i tiden framover, sier Morten K. Ottesen.

Han peker på at Stavanger/Sandnes alene er samlet Norges tredje største sammenhengende bymessige område. 

- Vi mener bestemt at det er et stort behov for de tjenester vi tilbyr. Men skal vi kunne betjene oppdragsgivere godt nok, er det viktig at vi er til stede i regionen. Vi ser også at vi inntil videre skal kunne betjene deler av Agder fra Stavanger, ja faktisk kan det være bedre å betjene en del av våre kunder i Sunnhordland herfra, sier Ottesen.

Primært vil det fortsatt være prosjektadministrative tjenester for vei, vann, avløp og formålsbygg de tilbyr. 

- I oppstartsfasen vil vi også søke mot privatmarkedet for å kunne ha lettere innsalg og ikke være bundet opp mot rulleringen på offentlige rammeavtaler, sier Morten K. Ottesen.