Foto: Craneway

Espen Jensen ny daglig leder i Craneway

Espen Jensen, tidligere adm. dir. i Kranringen AS, er ansatt som ny daglig leder i Craneway AS. Han avløser Jan Ståle Døhl som vil fortsette både som eier og ansatt.

Jan Ståle Døhl går over i en stilling som salgssjef i selskapet.

Craneway AS ble stiftet 2. debruar 2015 av Jan Ståle Døhl (20 prosent eier), Mikkelsen AS (40 prosent eier) og BetonmastHæhre Anlegg (tidligere Hæhre Entreprenør AS) (40 prosent eier).

– Jan Ståle har gjort en fantastisk jobb og bygget selskapet fra 0 til en omsetning på 43,4 millioner kroner i 2017 og et resultat som ble bedre enn budsjettert. Kranparken har økt raskt og nærmer seg 45 kraner. Jan Ståle har også bygget opp en organisasjon som tar seg av all logistikk, demontering og montering av kraner. Den gode mottagelsen selskapet har fått i markedet gjør at vi nå må gjøre ytterligere grep for å fortsette den positive utviklingen av selskapet og for å få fornøyde kunder også i fremtiden, sier Lars Hæhre, som sitter i styret i Craneway.

Han peker på at Døhls ekspertise ligger innen salg og utleie av tårnkraner hvor hans mange års erfaring gjør at han løser oppdragene for kunden meget godt.

– Da vi var så heldig å få et ja fra Espen er styret sikre på at dette er riktig for selskapets videre utvikling. Espen og Jan Ståle kjenner hverandre fra før og gleder seg begge til å utvikle Craneway AS videre i fremtiden, sier Hæhre.