Philip van de Velde blir ny daglig leder for BetonmastHæhre Ringerike. Illustrasjon: BetonmastHæhre

Philip van de Velde blir ny daglig leder for BetonmastHæhre Ringerike

BetonmastHæhre har ansatt Philip van de Velde som ny leder for BetonmastHæhre Ringerike.

Det skriver BetonmastHæhre i en pressemelding tirsdag.

Philip Van de Velde kommer fra stillingen som administrerende direktør i R3 Entreprenør AS, som er en del av Norsk Gjenvinning-konsernet.

Van de Velde overtar for Frode Antonsen, som har fungert i rollen siden 2017, heter det i meldingen.

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å lede BetonmastHæhre Ringerike. Med et svært kompetent team og en region som ventes vokse kraftig, skal vi sammen utvikle virksomheten videre og styrke vår posisjon som den ledende entreprenøren på Ringerike, uttaler van de Velde.

Den nye Ringerike-sjefen bringer, ifølge pressemeldingen, med seg nærmere 30 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og har bakgrunn fra både AF Gruppen og Ballast Nedam. Han er utdannet ingeniør fra HTS Amsterdam.

Konserndirektør for divisjon Bygg i BetonmastHæhre, Peter Sandrup, ønsker van de Velde velkommen.

– Philip van de Velde har lang og variert bakgrunn fra inn- og utland som prosjektsjef i store prosjekter. Hans verdifulle erfaring og kompetanse blir viktig i arbeidet med å lede og utvikle BetonmastHæhre Ringerike. Vi gleder oss til å få ham på plass, sier Sandrup.

BetonmastHæhre Ringerike ble etablert i 1976, og ble en del av konsernet til BetonmastHæhre etter oppkjøp av Tronrud Bygg i 2017. I dag teller virksomheten 62 håndverkere og 28 funksjonærer.

Philip van de Velde trer inn i sin nye rolle 1. september 2018.