Salgssjef Per Morten Pedersen i Pelly Workwear.

Eneste utstiller med klær

– Det passer oss perfekt, sier salgssjef Per Morten Pedersen i Pelly Workwear.

Arbeidsklærleverandøren Pelly Workwear er på plass på Vei og Anlegg med innendørsstand. Et kjapt søk på Vei og Anleggs utstilleroversikt viser at selskapet er den eneste som stiller ut arbeidsklær på årets messe.

Per Morten Pedersen mener Vei og Anlegg er en vikitg arena og vise seg fram og han er så langt godt fornøyd med utbytte av messen.

– Vi er fornøyd med de to første dagene, men det er jo i dag og i helgen de fleste kommer, sier han.

Pelly Workwear, har butikker i Oslo, Bergen og Stavanger, og eies av Blåkläder. Selskapet leverer til både store og mindre aktører, og ifølge Pedersen har salgsutviklingen vært positiv i mange år.

– Vi hører at det skal være nedgang i markedet, men så langt har ikke vi merket noe til det. Vi har hatt solid vekst fem år på rad, og vi har hatt en god start på 2018, sier Pedersen.

Perry Workwear har med seg flere Blåkläder-nyheter til Vei og Anlegg. Pedersen trekker blant annet frem kolleksjonen «Unite».

– Dette er en kolleksjon med detaljer i farger som går igjen på ulike klesplagg. Dette er en fin måte og for eksempel få frem firmafargene i arbeidsklærne. Det er kun små detaljer, men det blir allikevel en del av selskapets image og merkevarebygging, sier Pedersen.

– Vi er også veldig stolte over synlighetsklærne våre. Der har vi blant annet kommet med en rekke strechmodeller som gjør klærne enda mer behagelig å gå med, sier Pedersen.