Con-Form Trøndelag overtar 11 ansatte fra Tekton Entreprenør

Con-Form Trøndelag forsterker egen organisasjon ved å overta 10 betongarbeidere/montører og en anleggsleder fra Tekton Entreprenør.

Tekton Entreprenør er en lokal betongentreprenør med virksomhet hovedsakelig i Trondheims- og Orkdals-området. Ansatte i Tekton kjenner Con-Forms byggesystem godt, da de har bygget med det i flere av sine egne prosjekter, melder Con-Form i en pressemelding.

Overtagelsen av de 11 ansatte i Tekton har blitt aktualisert gjennom at Tekton gjennomfører en endring i sin driftsform. Tekton vil fortsette som en lokal betongentreprenør, mens den delen av virksomheten som bygger råbygg med Con-Form byggesystem overføres til Con-Form Trøndelag.

- Vi er svært fornøyde med å forsterke egen organisasjon med de 11 ansatte fra Tekton , sier Ola Syrstad, Regionsjef i Con-Form Trøndelag.

- Vi kjenner flere av de ansatte i Tekton godt fra tidligere, og ser fram til å få dem med på laget da vi har et sterkt økende aktivitetsnivå gjennom 1. halvår i år. Vi ønsker våre nye medarbeidere velkommen som ansatt i Con-Form fra og med 1. mars, legger han til.

Con-Form satser på egne ansatte og bygging av kompetanse i alle ledd, og overtagelsen av de ansatte fra Tekton er et ledd i denne satsningen, skriver de i meldingen.