Hammervoll Pind styrker seg på plan og bygg

Med kombinasjonen økende oppdragsmengde og etterspørsel etter spisskompetanse på miljøaspektet ved eiendomsutvikling, er Hammervoll Pind glade og stolte over å ha fått med Liz-Helen Løchen på laget.

Løchen har flere års erfaring fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus og hun har spisskompetanse innen plan- og bygningsrett, med særlig fokus på reguleringsplaner og reguleringsprossesser.

Hun har i tillegg særlig kompetanse innen Oslo-planer, slik som småhusplanen, reguleringsplan for Nordstrandskråningen, Bygdøy og Holmenkollen, hvilket er av stor verdi for våre oppdragsgivere.

Valget om å starte i Hammervoll Pind tok Løchen på bakgrunn av kombinasjonen faglige utfordringer, fleksibilitet og selskapets fokus på at man skal kunne kombinere familieliv og karriere.

- I og med at jeg skulle tilbake i jobb som mamma og har en liten jente på 14 måneder hjemme, så var det helt avgjørende for meg å velge et firma hvor frihet og fleksibilitet står høyt. Hammervoll Pind har uttalt at de ønsker å gjøre noe med firmaets kjønnsbalanse, og startet nyåret med to kvinnelige partnere. Det syntes jeg er en veldig viktig utvikling. For min del var det også helt avgjørende at Hammervoll Pind har et spesialisert team innen fast eiendom, slik at jeg kan videreutvikle meg som jurist innen det fagområdet jeg ønsker å jobbe med, sier Løchen i en pressemelding.

Partner, og leder for faggruppen Plan- og bygg, Kåre Klausen, sier Hammervoll Pind er svært fornøyd med nyrekrutteringen.

- Aktørene i eiendomsbransjen må ta innover seg at lovverket stiller langt strengere krav enn tidligere både til offentlig og privat sektor hva gjelder ivaretakelsen av miljøet i planprossesser og byggesaksprossesser. Parallelt med denne utvikling er vi så heldige å oppleve en økende oppdragsmengde innenfor fagfeltet, og det stiller samtidig store krav til oss som leverandør både hva gjelder responstid og kvalitet på leveransen. Liz-Helen var derfor et naturlig førstevalg til å komplementere Hammervoll Pinds fra før sterke fagmiljø på plan- og bygningsrett, og vi er meget glad for å ha styrket laget med henne, utdyper Klausen.