Politiet har avsluttet søket etter Evje

Politiet avsluttet fredag søket etter Implenia Norge-direktør Stig Ingar Evje som forsvant onsdag fra en hytte ved Sjusjøen, men de pårørende fortsetter letingen.

- Politiet informerte oss fredag ettermiddag 5. mai om at søket etter savnede adm. direktør Stig Ingar Evje er foreløpig avsluttet grunnet manglende spor, men at aksjonen for å finne Evje fortsetter, skriver Tone H. Bachke, CFO og Head of Corporate Centre i Implenia Norge i en e-post til Byggeindustrien.

De pårørende har opprettet en egen Facebook-gruppe som heter «Hjelp oss å finne Stig Ingar Evje». Der har de blant annet oppdatert hva de tror han hadde på seg da han dro fra hytta rundt 05.45 onsdag morgen. De mener nå at han hadde på en gråsvart fleecejakke.

- Dersom politiet mottar nye tips eller observasjoner vil leteaksjonen bli vurdert gjenopptatt. Vi har tett dialog med politiet og vurderer fortløpende hvordan Implenia Norge kan bistå, fortsetter Bachke, og understreker at deres fokus nå er å ta ekstra vare på Evjes familie og pårørende, i tillegg til de ansatte.