«Rikingen» flytter Oslo Liftutleie hjem

24 år etter at han åpnet sin første liftutleieavdeling åpner Lars Ole «Rikingen» Johansen sin første avdeling i Nord-Norge.

Foto: Oslo Liftutleie

- Det har tatt sin tid, men endelig kommer Oslo Liftutleie «hjem», sier Johansen i en pressemelding.

Siden hele ledelsen i firmaet er fra Nord-Norge, mener den administrerende direktøren at det blir som en hjemkomst. Johansen selv er fra Leknes, mens medeier Raymond Andersen er fra Målselv, og daglig leder i Oslo Liftutleie, Lisa Hamnvik, er fra Narvik.

- Hele ledelsen er nordfra, og derfor er det svært gledelig at vi nå åpner vår første avdeling her, sier Johansen - som for mange er kjent fra VGTV-serien «Rikingen».

- Strategisk plassert

Den nye avdelingen blir i Narvik, hvor selskapet foreløpig skal ha ni lifter. Odd-Tore Grønnli fra Ballangen vil være avdelingsleder for avdelingen som for øyeblikket er på utkikk etter en tomt i Narvik-området.

-Valget falt på Narvik da byen er strategisk plassert med tanke på å nå ut til Bodø, Evenes, Lofoten og Tromsø-området, sier daglig leder for Oslo Liftutleie, Lisa Hamnvik.

Ambisjoner om å vokse

Oslo Liftutleie har med den nye avdelingen i Nord-Norge fire avdelinger, to i Oslo-området og en i Fredrikstad. Totalt har firmaet 34 ansatte.

- Vi har en ambisjon om å etablere oss i Nord-Norge og etter hvert også vokse, sier Lars Ole Johansen om framtidsplanene for Oslo Liftutleie nordpå.