Pål Morten Oxaal

Her er sjefen for HENTs nye boligsatsing

Pål Morten Oxaal (30) er ny daglig leder for entreprenør- og prosjektutvikleren HENTs nye satsing som boligutbygger.

- Dette er en mulighet som kommer sjelden, å få være med på oppstarten og sette sitt preg på organisasjonen som skal bygges. Dette er et nytt, men et naturlig virksomhetsområde for en godt drevet entreprenør, sier han til adressa.no.

Oxxal har en en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, og har siden 2007 jobbet i Heimdal Eiendomsmegling. De siste tre årene har han vært administrerende direktør.

Med den nye satsingen HENT Eiendom vil entreprenør- og prosjektutvikleren HENT styre hele verdikjeden fra tomt til ferdig bygde boliger. Foreløpig vil de først og fremst satse på boligbygging i Trøndelag, forteller markeds- og utviklingsdirektør Knut Alstad i HENT.

- Hents eiendomsselskap ble formet for rundt fem år siden, i forbindelse med utviklingen og byggingen av kontorbygget vi sitter i på Vestre Rosten. Vi har bygd videre på eiendomsselskapet, og vi vil samarbeide med noen av våre kunder som vi allerede gjør på prosjektutvikling og byggeprosjekter rundt om i landet, sier Alstad til adressa.

HENT har cirka 800 ansatte, og rundt 300 av dem holder til ved hovedkontoret på Vestre Rosten i Trondheim.

Selv om hovedvirksomheten til HENT er utvikling og bygging av offentlige bygg og næringsbygg, har entreprenøren også bygd et økende antall boliger. Et av de siste prosjektene er 24 fritidsleiligheter i Hafjell for Buchardts Hafjell Appartements

Les også: