Gjønneshagen ved Bekkestua. Ill. Skanska

- Gjønnes er utsolgt

Skanska kjøpte tomten på Gjønnes i Bærum i juni 2011 og det har vært byggeaktivitet på området siden juni 2013. I løpet av august 2017 vil de aller siste leilighetene overleveres.

Første byggetrinn bestod av 50 ene- og tomannsboliger fordelt over tre salgstrinn.

- Salget har gått svært godt og det er tydelig at vi traff med produktet vårt. Mange småbarnsfamilier har allerede flyttet inn og slått seg til ro. Det er koselig å gå rundt her og se barna løpe fritt rundt, akkurat slik vi så for oss at det skulle bli da prosjektet lå på tegnebrettet, sier Nina Hox-Meedom, salgsansvarlig på Gjønnes.

I 2013 startet reguleringen av neste felt på Gjønnes. I dette byggetrinnet ble det bygget 131 leiligheter fordelt på åtte bygg og to salgstrinn.

- Vi hadde en god salgsstart i september 2014, og siden den gang har vi hatt et godt og jevnt salg. Vi har merket at salget har gått spesielt bra denne våren, i likhet med resten av markedet i Oslo-området. Vi har hatt et meget godt samarbeid med selgeren av tomten, familien Haslum på Gjønnes Gård, og sammen har vi utviklet et flott boligområde med gode hjem. Dette har ført til at vi har hatt en veldig fin byggeprosess, sier Lars Clausen, prosjektsjef for hele Gjønnes-området.

Omtrent samtidig med at siste leilighet ble solgt, flyttet den første familien inn. 

- Leiligheten ble levert med null feil til en strålende fornøyd familie, heter det i en melding fra selskapet.