Kan du styre betongprosjekter?

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfrist10.09.2016

For solid betongentreprenør i Bærum søker vi dyktig prosjektleder/bas til fast stilling. Bedriften utfører det meste innen betongarbeid: fundamentering/armering, grunnmurer/trapper og gulver/dekker for eneboliger/leiligheter, rehabilitering og påbygg. Tiltredelse etter avtale, gjerne før sommeren men senest i september.

Du vil få ansvar for å styre prosjekter, inkl. bestillinger og ansvar for mannskap. Du må også selv kunne det betongfaglige arbeid i praksis. Ditt ansvar vil også være å følge opp HMS og KS på byggeplass. Arbeidsplassen vil være delvis ute på byggeplass og delvis på kontoret. Oppdragene er i det sentrale Østlandsområdet, - hovedsakelig i Asker, Bærum og Oslo.

Passende bakgrunn og nødvendige kvalifikasjoner:

* teknisk fagskole bygg

* noen års relvant erfaring med betongarbeid i praksis

* prosjektleder-/baserfaring

* kunne HMS/KS (Holte) og ha gode datakunnskaper

* god i skandinavisk språk, skriftlig og muntlig

* sert. kl. B

Du må være en ryddig og ansvarlig person som evner å motivere og inspirere andre. Punktlighet og lojalitet er en selvfølge. Stor servicevilje og stå-på-evne!

Kunden tilbyr:

* Trygg jobb i solid firma

* Utfordrende oppgaver

* Gode utviklingsmuligheter for rett person

* Gode arbeids- og lønnsbetingelser

Er dette interessant for deg? Ta kontakt med Hilde Marie Hjelle i Rett Bemanning, avd. Sandvika, for mer info. Mob. 93414579 eller mail hh@rettbemanning.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: