Illustrasjon: Hille Melbye ArkitekterIllustrasjon: Hille Melbye Arkitekter

Kaller inn til infomøte om Nye Jordal Amfi

Oslo kommune planlegger å bygge ny storstue for ishockey på Jordal. Gitt politisk beslutning, vil kommunen være i gang med detaljprosjekteringen høsten 2016. Men allerede nå inviterer Kultur- og idrettsbygg Oslo KF (KID) til informasjonsmøte om kommende konkurranse som foretaket planlegger å utlyse i slutten av juni.

– Dette er en spennende sjelden sjanse for entreprenører som ønsker å være med å bygge landets mest moderne og energieffektive ishall for elite- og bredde, sier direktør Eli Grimsby i KID i en pressemelding.

Informasjonsmøtet vil foregå onsdag 8. juni kl. 14.30 i Kultur- og idrettsbygg sine lokaler i Olav Vs gate 4, 9. etasje.

Byrådet i Oslo har funnet midler til Nye Jordal Amfi i revidert budsjett. Nå venter prosjektet på endelig politisk beslutning i bystyret som vil skje i juni. – Vi er opptatt av å holde tempoet oppe, og ønsker å forberede entreprenører, rådgivere og andre interesserte på den kommende konkurransen slik at de som ønsker det kan levere et best mulig tilbud, forteller Simen Bakken, avdelingsdirektør for plan og prosjekt i KID.

På informasjonsmøtet vil Kultur- og idrettsbygg Oslo KF orientere om prosjektets omfang, status og fremdriftsplan. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål.

Nye Jordal Amfi skal, i likhet med dagens hall, bli en ishockeyhall for elite- og breddeidretten i Oslo. Hallen skal utformes som en moderne arrangementshall med arealer til publikum, daglig drift, servering, møtevirksomhet, øvrige idrettsfunksjoner og media.

– Dette er en unik sjanse til å være med å forme morgendagens bygg for en ny hockeygenerasjon i Oslo. Vi er forventningsfulle til responsen, og ønsker å samarbeide godt med entreprenøren for å finne gode løsninger, sier direktør Eli Grimsby.

Her finner du mer informasjon om møtet og påmelding:

https://doffin.no/Notice/Details/2016-198921