Nytt maskinstyringssystem fra Trimble

Nylig lanserte Trimble versjon 12.81 av sitt maskinstyringssystem Trimble GCS900 Grade Control System.

Den nye versjonen er en utvidelse av maskinene som støttes, og omfatter nå også hjullastere. Dette viser Trimbles engasjement for å dekke entreprenørenes behov for byggeteknologi i hele flåten og alle delene av et prosjekts livsløp, ifølge en pressemelding.

GCS900 for hjullastere

Trimble GCS900 versjon 12.81 inneholder en ny 3D-konfigurasjon for hjullastere som øker rekken av maskintyper som tilbys. Ved å bruke Trimbles maskinstyringskomponenter på flere maskiner og til flere formål, kan både nye og eksisterende brukere få en høyere og raskere avkastning på investeringen i teknologi.

– Produktivitetsfordeler

– Trimble GCS900 versjon 12.81 gir store produktivitetsfordeler for entreprenører som bruker hjullastere, sier Ryan Kunisch, markedsdirektør for Trimble Civil Engineering and Construction.

– Vi har sett en produktivitetsøkning på 40 prosent for materialplassering og planeringsarbeid, og en 25 prosent reduksjon av faren for å grave dypere enn nødvendig når GCS900 brukes, fortsetter han.

Stor nøyaktighet

Den nye konfigurasjonen for hjullastere lar entreprenøren oppnå produktivitetsfordeler ved både fin og grov planering. Føreren kan styre mengden materiale som planeres helt nøyaktig, forbedre presisjonen og tidsbruken under finplanering og redusere faren for å grave for dypt under materialplassering eller fjerning av denne.

Veiesystem

Ved hjelp av en hjullaster med GCS900 kan entreprenøren følge opp materialvekten med et Trimble LOADRITE-veiesystem, og planeringens overensstemmelse med retningen kan følges opp ved å legge til et VisionLink Project Monitoring-abonnement for å få et mer nøyaktig og fullstendig bilde av prosjektets fremdrift.

Kommer i andre kvartal

Trimble GCS900 Grade Control System versjon 12.81 blir tilgjengelig over hele verden i andre kvartal gjennom Trimbles forhandler SITECH.