– Satsningen vil være en del av strategien å utvikle selskapet til å bli en vesentlig aktør innen byggevarebransjen på Østlandet, sier daglig leder Audun Løhre i Gausdal Landhandleri.

Gausdal Landhandleri skal åpne sitt 15. varehus

Gausdal Landhandleri åpner nytt byggevarehus på Jevnaker medio februar 2016. Dette vil være selskapets 15. varehus.

Byggevarehuset etableres i Industrivegen 2 på Jevnaker (tidligere Noremabygget) og vil være strategisk viktig for å posisjonere seg for veksten som skjer rundt i denne regionen, heter det i en pressmelding fra Gausdal Landhandleri.

Byggevarehuset vil være på ca. 1.800 kvm som inkluderer en butikk på 800 kvm og hentelager på 1.000 kvm. I tillegg kommer et utelager på ca. 4.000 kvm.

Proff og forbruker

– Et nytt byggevareutsalg vil gjøre oss i bedre i stand til å konkurrere om forbrukermarkedet i området. I tillegg vil vi forsterke vårt servicekonsept mot proffsegmentet. Vi har stor tro på at veksten og den positive utviklingen i denne regionen vil fortsette i årene fremover, kommenterer daglig leder Audun Løhre i Gausdal Landhandleri.

– Godt posisjonert

– Selskapet vil fremover være meget godt posisjonert for å betjene denne regionen. Satsingen er viktig for Gausdal Landhandleri, som en del av strategien i å utvikle selskapet til å bli en vesentlig aktør innen byggevarebransjen på Østlandet, avslutter Løhre.