Ing. Gunnar M. Backe har inngått en kontrakt med Undervisningsbygg for en teknisk rehabilitering med nytt ventiasjonsanlegg på Bjølsen skole (foto: Undervisningsbygg).

Nyskapende skoleventilasjon

Undervisningsbygg har inngått kontrakt med Ing. Gunnar M. Backe på 80 millioner kroner på et innovasjonsprosjekt for ventilasjon på Bjølsen skole i Oslo.

På Bjølsen skole skal man i sommer i gang med en teknisk rehabilitering med nytt ventilasjonsanlegg og ta i bruk innovative løsninger.

- Dette blir et pilotprosjekt for Undervisningsbygg hvor Backe skal bruke en teknisk løsning fra Caverion Norge på ventilasjonsanlegg som vi alle er ivrige etter å prøve ut. Inneklima på skolene har vi jobbet med i mange år, og denne kontrakten blir en milepæl hvor vi skal teste ut Caverions produkt som vant innovasjonskonkurransen som ble utlyst i fjor, forteller prosjektleder Lasse Skaar i Undervisningsbygg i en pressemelding.

Seksjonsleder Magnar Skår i Undervisningsbygg kan føye til at han er glad for ha Backe med på laget i prosjektet på Bjølsen skole og ser fram til et konstruktivt og nyskapende samarbeid.