Thomas Schüller blir ny administrerende direktør i Haki. Foto: Bo Mathisen

Ny toppsjef i Haki AS

Thomas Schüller blir ny administrerende direktør i Haki AS.

Thomas Schüller har lang fartstid fra byggebransjen og kommer fra Knauf-konsernet hvor han i de siste seks år har vært administrerende direktør hos Norgips Norge og Sverige.

- Haki er en meget spennende bedrift som i de seneste årene har investert betydelige beløp i å modernisere produksjonen og har siden 2010 nesten doblet omsetning, sier Thomas Schüller i en pressemelding. 

Haki AS er en del av det svenske Haki-konsernet som utvikler og leverer trygge, sikre og innovative systemløsninger innenfor stillaser og værbeskyttelse til bygg og anlegg, on- og offshore via datterselskaper og partnere over hele verden.

- Vi er meget tilfreds med at Thomas Schüller, takket ja til jobben. Han har en personlighet som passer «nye Haki» utmerket og vi kommer til å få stor glede av hans lange og gode kommersielle erfaring både i det norske markedet og internasjonalt i konsernet, når vi nå skal fortsette vår spennende reise med å videreutvikle businessen og nå våre ambisiøsese vekstmål, sier styreleder Håkan Axelsson i meldingen.

Schüller var på plass i den nye stillingen 1. april i år.