Bygg21 styrker staben med tre nye fjes. Fra venstre Falko Müller-Tyl, Jørn A. Forbord, Per Ola Ulseth, programdirektør Sverre Tiltnes og rådgiver Lars-Erik Libekk. (Foto: Erik Martiniussen/ DIBK).

Her er Bygg21-teamet

Bygg21 har styrket staben med tre nye personer.

Tre nye fjes er tilknyttet Bygg21s sekretariat i Oslo. Alle tre er innleid i 40 prosent stilling og har fått ansvar for hver sin del av Bygg21-stragtegien.

- Bygg21 skal samle alle aktørene i byggenæringen for å øke kvaliteten og produktiviteten i næringen. Det er veldig motiverende å jobbe med, sier Falko Müller-Tyl, som er innleid som eiendomsfaglig leder i Bygg21.

- Bransjen må dele kunnskap

Müller-Tyl er prosjektdirektør i Snøhetta og har doktorgrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Wien.

I Bygg21 skal han blant annet jobbe med å løfte produktiviteten i næringen.

- Jeg ønsker at bransjen skal bli flinkere til å  dele kunnskap og lære av hverandre, sier Müller-Tyl .

Jørn A. Forbord er innleid som sjef for kompetanse og utdanning i Bygg21.

- Det er viktig å sikre en god kobling mellom næringens utdanningsinstitusjoner og arbeidsliv. Om flere studenter får mulighet til å lære gjennom praksis ute i bedriftene vil det styrke både næringen og utdanningsinstitusjonene, sier han.

Forbord er leder for prosjektstyring i HR Prosjekt og har blant annet bakgrunn som seksjonsleder i Jernbaneverket.

Stor bredde

Den siste som er tilknyttet teamet er Per Ola Ulseth med bakgrunn som seksjonsleder i Faevo Prosjektledelse. Ulseth har lang arbeidserfaring fra Skanska Norge, har vært daglig leder i Powerhousesamarbeidet og har en mastergrad i teknologistyring fra NTNU og MIT Sloan School og Management i Boston.

Han har fått ansvar for Bygg21 sitt arbeid med forskning- utvikling og innovasjon.

Fra før er Lars-Erik Libekk ansatt som rådgiver i Bygg21 og Sverre Tiltnes som programdirektør.

Bygg21 legger stor vekt på innspill og samspill med næringen. På Byggedagenes dag2 vil hele Bygg21-teamet være tilgjengelig. Programmet for dag 2 er skapt gjennom et unikt samarbeide mellom Bygg21, Innovasjon Norge, Difi, Norges forskningsråd og Enova. Målet for dagen er å sette bransjens viktigste utfordringer under debatt.