Eneboligen som møter fremtiden

StedOslo, Norge
ArrangørNAL
Fra02.12.2014
Til02.12.2014
TidspunktTirsdag kl 9.00 - 16.00

På dette kurset lærer du om moderne produksjonsmetoder og teknologiske nyvinninger som kan gi deg som arkitekt en sterkere posisjon i eneboligmarkedet. Det handler om ny teknologi som både kan bidra til bærekraftige løsninger og mer konkurransedyktige arkitekter.

Mange mener eneboligen slik den fremstår i dag har utspilt sin rolle. Den regnes hverken som energieffektiv eller bærekraftig. Samtidig er eneboligen fremdeles den mest populære boformen i Norge, og markedet domineres av kataloghus. Kataloghusenes fortrinn har vært at de er basert på prefabrikkerte elementer som på kort tid oppføres på byggeplassen. En slik industrialisert produksjonsmodell var tidligere kun lønnsom ved større prosjekter eller ved serieproduksjon.

På kurset lærer du som arkitekt å nyte godt av de samme fortrinnene ferdighusbransjen baseres på, og dermed styrke din posisjon i eneboligmarkedet ved å skape bærekraftige, kostnadseffektive og unike eneboliger.

Målsetting med kurset: Dette kurset har som mål å gi deg som arkitekt kunnskap om hvordan man kan anvende den seneste teknologien og de siste innovasjonene for å igjen kunne bli den favoriserte aktøren i eneboligprosjekter.

Målgruppe: Arkitekter.

Les artikkelen om kurset: Fremtidens eneboliger er tuftet på grønne verdier.

Dette kurset er også tilgjengelig som nettkurs.

Som kursdeltaker kan du logge deg på Min Side og se opptaket av kurset (nettkurset) i etterkant.

Påmeldingsfrist: 1. desember

Program og påmelding