Tegn 3 og Rambøll inn i Regjeringskvartalet

Tegn 3 og Rambøll Norge har vunnet kontrakten om ål gi Statsbygg programmeringbistand i utvikling av det nye regjeringskvartalet.

Det skriver Statsbygg i en pressemelding på sine nettsider tirsdag.

Statsbygg har fått i oppdrag å utarbeide et rom- og funksjonsprogram for det nye regjeringskvartalet, og programmet skal blant annet kartlegge behovene departementene har, samt vurdere om den foreslåtte arealnormen er hensiktsmessig.

Programmet skal også skissere mulige fellesfunksjoner som kantine, resepsjon, møteromssenter og presserom, skriver Statsbygg.

Statsbygg mottok seks tilbud i konkurransen om programmeringsbistand. To av tilbudene ble avvist. Tildelingskriteriene var kompetanse (65 prosent), oppgaveforståelse (20 prosent) og pris (15 prosent), heter det i pressemeldingen.

– Vår vurdering er at Tegn 3 og Rambøll har gitt det mest fordelaktige tilbudet. De har dokumentert den beste oppgaveforståelsen, og har den mest kompetente gruppen nøkkelpersonell. Tilbudsprisen er ikke den laveste, men det kommer likevel best ut totalt sett, sier prosjektleder Ragnar Bovim i Statsbygg.

– Kontrakt er ikke undertegnet ennå. Vi har til hensikt å gjøre det etter klagefristens utløp, fredag. 24. oktober, avslutter Bovim i pressemeldingen.