Gruppeleder Forurenset grunn

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist25.09.2014

Sweco Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Litt om oss

Sweco Miljø er en avdeling på over 20 personer og har bred erfaring med miljørådgivning på ulike felt. Vi ivaretar miljøperspektivet for kunder i privat og offentlig sektor. Kompetansen dekker alt innenfor biologi, økologi, naturforvaltning, hydrologi, hydrogeologi, GIS, forretningsutvikling, klima og energi, miljøledelse, miljøøkonomi og miljøsanering. Vi bistår ofte kunder med konsekvensutredninger ved plan- og søknadsprosesser, med vannressursforvaltning og miljøbasert vassdragsutvikling. Våre fagfolk inngår også i prosjektteam med ansvar for miljøstrategi og -oppfølging i planleggings- og utbyggingsprosjekter innen samferdsel, vann og avløp, bygg og energi. Swecos tilnærming er å søke helhetlige løsninger som forener teknikk, estetikk, økonomi og miljø med utgangspunkt i kunnskap om naturens tålegrenser. Men det er også rom for mer spissede oppdrag for eksempel innen miljøøkonomi, verdsetting av miljøgoder og økosystemtjenester og lignende. Vi har mye å gjøre og ønsker nå flere dyktige miljørådgivere.

Arbeidsområder

Som Gruppeleder i Sweco Miljøavdeling vil du bruke din kjernekompetanse og utvikle dine faglige interesseområder i vårierte oppgaver. Du vil ha personnalansvar i en gruppe som består av 7-10 personner. Vi søker en person med:

  • 5-10 års erfaring. Gjerne med kompetanse innen tiltak, miljøsanering og ledelse.

Muligheter

Swecos sterke fokus på bærekraftige løsninger både tiltrekker og engasjerer. Som rådgiver vil du bli sentral i arbeidet med å finne de gode samfunnsløsningene, og jobbe med kunder som både utfordrer og utfordres på bærekraft. Arbeidet er variert og ofte i flerfaglige team. Du får brukt din spesialkompetanse i ulike prosjekter og utvikler ekspertise som prosjektleder og koordinator. I tillegg til miljøkompetanse er teften for god kundekontakt og prosjektledelse viktig for å ta medansvar for kunder og vår oppdragsportefølje.

Sweco har sterk fokus på kompetanseutvikling og blant annet en egen faglig karrierevei. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med gode personalordninger/forsikringer. Stillingene har fortrinnsvis arbeidssted på Lysaker eller Sarpsborg, men siden Sweco er landsdekkende kan andre kontorsteder også være aktuelt for seniorrådgivere.

Din bakgrunn

  • Naturfaglig, samfunnsfaglig eller økonomisk utdannelse på masternivå eller tilsvarende
  • Miljøfaglig yrkeserfaring
  • Kunnskap og/eller erfaring innen prosjektledelse
  • Engasjement og erfaring med kundekontakt og -ansvar
  • Erfaring med og forståelse for samfunnsspørsmål, forretningsglød og innovasjon

Kontaktpersoner:

Kim Rudolph-Lund

Avdelingsleder

9305 4452

krl@sweco.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: