Fra kontraktsigneringen mellom A Bygg og Fabritius. Fra venstre: Kenneth Egeland (A Bygg), Morten Raugstad (prosjektleder A Bygg), Geir Apeland (prosjektleder Fabritius), Jan Vada (daglig leder A Bygg), Kaare Haugen (prosjektsjef Fabritius)

A Bygg og Fabritius bygger nytt KID-hovedkontor

A Bygg og Fabritius signerte på vårparten avtale om oppføring av et nytt hovedkontor med sentrallager for KID interiør på Linnestranda i Lier.

Byggearbeidene for det 13.500m2 store bygget starter opp i disse dager, og bygget skal stå ferdig til sommeren 2015.

Den sjø-nære tomta hvor bygget blir liggende er et tidligere industriområde som ble benyttet til tjæreproduksjon og asfaltverk. Tomta er de senere årene sanert, slik at gammel forurensing er fjernet. Det vil bli anlagt en egen kyststi foran bygget som knyttes sammen med friområdet på Gilhusodden.

Prosjektsjef Kaare Haugen hos Fabritius er godt fornøyd med valget av A Bygg som totalentreprenør; - Dette er det andre prosjektet vi signerer med A Bygg det siste året. Vi er trygge på at prosjektet er i de beste hender.

Daglig leder i A Bygg, Jan Vada, er svært fornøyd med at en stor og seriøs eiendomsutvikler som Fabritius ser merverdien av A Bygg sin forretningsmodell.

- A Bygg opplever nå en stor vekst, og etterspørselen etter våre tjenester er betydelig. Vårt samarbeid med Fabritius er jeg sikker på at vil kunne styrke oss ytterligere, sier Vada.