Envinsu Norge AS er etablert i Drøbak hvor Ole J. Tveitan er ansatt som country manager.

Isolasjonsfirmaet Envinsu Norge AS er etablert

Envinsu Norge AS er heleid datterselskap av Papiruld Danmark AS som har produsert cellulosegranulat i over 25 år.

Virksomheten har hatt en jevnt ekspansjon de siste ti årene og blant annet vunnet gasellepriser i 2009 og 2010 samt en flere lokale og regionale forretningspriser i Danmark.

Nå tar de steget til Norge. Envinsu Norge AS er etablert i Drøbak hvor Ole J. Tveitan er ansatt som country manager. Målet er i første omgang å bygge opp et nettverk av autoriserte isolatører og forhandlere.

- Byggeaktiviteten i Norge i høy og interessen for produktene likeså. Envinsu cellulosegranulat er velegnet til alt fra etterisolering, rehabelitering og nybygg, heter det i en melding fra selskapet.

I tillegg til Envinsu isolasjon finnes også Krendl innblåsingsmaskiner i sortimentet.

- Forventningene er naturlig nok høye til etableringen av selskapet her i landet. I tillegg til autoriserte isolatører er målet å samarbeide med forhandlere over hele landet. I starten vil produktene bli levert fra hovedkontoret i Hillerød, rett nord for København. På sikt er også planen å etablere en egen produksjon her i landet, sier Ole J. Tveitan , country managerEnvinsu Norge AS.

Envinsu er isoleringsmateriale produsert av gjenbrukspapir fra gamle aviser.

Papiruld Danmark AS har 44 autoriserte isolatører på landsbasis som alle er utdannede fagfolk. Selskapet har 32 ansatte og har egen markedsavdeling, teknisk avdeling, produktutviklingsavdeling, logistikk m.m.

- I første omgang er målsetningen å kapre en markedsanldel på to prosent. Det finnes en del store og veletablerte konkurrenter på markedet, men vi tror bestemt at det er et marked for et vårt alternativ. Det blir uansett spennende å se hvordan markedet tar imot nyskapningen her i landet, sier Tveitan.