Starter i Structor Lillehammer

Harald Snippen tiltrer som daglig leder i det nyetablerte selskapet Structor Lillehammer 1. mai.

Han kommer fra stillingen som leder for Rambølls kontor på Lillehammer. Han begynte som oppdragsleder i IKB Lillehammer i 1986. Selskapet skiftet navn til SCC Bruer AS i 1993, Scandiaconsult i 1995 og Rambøll AS i 2004. Harald Snippen har ledet virksomheten siden 1995. Kontoret på Lillehammer har i denne perioden hatt en meget positiv utvikling.

- Nå ser jeg frem til å starte opp som partner i en ny virksomhet på Lillehammer i regi av Structor, sier Snippen. - Dette skal bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Det skal gi medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form

av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser, legger han til.

Som partner får Snippen med seg Tor Christensen. Han kommer fra stillingen som avdelingsleder for areal og samferdsel i Rambøll Lillehammer der han har vært siden 1992. Han startet som vegplanlegger sammen med Harald Snippen i IKB Lillehammer i 1986. Han har hatt ansvaret for en mengde større og mindre oppdrag innen vegplanlegging for Statens vegvesen, samt planlegging på alle nivåer for private utbyggere, alpinanlegg/ reiselivsdestinasjoner, idrettsanlegg, fritidsbebyggelse og annet.

- Jeg er veldig fornøyd med å få Snippen og Christensen inn som partnere i Structor Lillehammer AS, sier Jan Ove Holmen, som er i ferd med å bygge opp Structor i Norge.

- De besitter akkurat den spisskompetansen og de holdninger vi er ute etter i Structor. Jeg tror kundene vil merke at Structor representerer noe nytt, legger han til.