Rolf Bjerved overtar styringen i Workshop Bemanning

Foto: Trond Joelson

Bjerved ny Workshop-direktør

Rolf Bjerved er ansatt som ny administrerende direktør for Workshop bemanning AS. Workshop Bemanning er et heleid datterselskap av Manpower AS, og Bjerved kommer fra stillingen som salgsdirektør i Workshop bemanning.

- Jeg er stolt over å ha vært med på å bygge opp Workshop bemanning til å bli Norges største bransjespesialist innen bemanning av bygg- og anleggssektoren. Med rutinene og distribusjonsapparatet til Manpower i ryggen ser vi frem til å kunne gi kunder over hele landet et enda bedre tilbud i fremtiden. Manpower har vært tydelige på at de ønsker å videreutvikle Workshop som en bransjespesialist, og som medlem i ManpowerGroup-familien ser vi også frem til å kunne tilby våre kunder tyngre fagkompetanse, som for eksempel ingeniørtjenester.

Rolf Bjerved har lang fartstid i byggebransjen, blant annet som salgssjef i Motek og salgs-og markedssjef i Thyssen Hünnbeck.

- Jeg er veldig glad for at Rolf vil ta på seg utfordringen som ny leder av Workshop Bemanning. Vi har ambisiøse mål og planer for selskapet, og sammen med Rolf og de andre ansatte i Workshop ser jeg fram til å utvikle selskapet videre som den ledende leverandøren av bemanningsløsninger til bygg- og anleggsbransjen, sier Thor Bendik Weider, konserndirektør i Manpower.

Selskapet skal drives videre som en selvstendig enhet i Manpower, og skal dermed få lov til å fortsette å være Manpowers spydspiss mot bygg- og anleggssektoren.

- I den kommende tiden vil vi satse enda hardere på anleggssektoren, som er et marked i vekst de neste 2 årene. Vi har allerede rammeavtaler med de fleste riksdekkende entreprenørene i anleggsbransjen, sier Bjerved.