Betonmast preåpner Støtvig hotell

Den nye flotte Støtvig Hotel på Larkollen i Østfold åpner dørene 11.11 kl. 11 i år. Torsdag samler Betonmast som har bygget hotellet, 70 kunder og forbindelser til en preåpning av hotellet som har kostet vel 300 millioner.

Det at Betonmast inviterer til samling på Larkollen, er også et ledd i arbeidet med å fortelle mer om selskapet. Betonmast er et av Norges mest ekspansive entreprenørselskap. Selskapet vil i år få en årsomsetning på i overkant av 2,5 milliarder kroner. Dette er en økning på 25 prosent i forhold til i fjor. Man øker både organisk og man har kjøpt nye selskaper. Det er 820 ansatte i konsernet.

Betonmast dekker nå stadig større deler av Norge, og kjenner vi eierne rett vil man fortsette ekspansjonen også inn i 2014.

På Larkollen skal konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast presentere sine tanker om hvordan moderne entreprenørskap kan finne sin plass i en konservativ bransje.

Baard Schuman som er administrerende direktør i Selvaag Bolig, tar for seg boligmarkedet, mens Bård Eker som er en en av Skandinavias fremste gründere, snakker om hvordan man tenker store tanker og får det til. Eker er majoritetseier i supersportsbilprodusenten Koeningsegg Automative AB.

Det er også lagt opp til god underholdning i løpet av kvelden. Der kommer bl a Janove Ottesen, den kjente frontfigurer i Kaizers Orchestra.

Støtvig Hotel Larkollen er et tidsriktig hotell som er bygget på fotavtrykket til det tradisjonsrike badehotellet som ble bygget i 1900. Hotellet eies av Stig Fische, mens Laila Aarstad er hotelldirektør. Hun har også jobbet i byggenæringen, som sjef i betongsteinprodusenten Asak.

I sin tid lå det en rekke badehoteller langs Oslofjorden. Nå kan dette få en rennesanse ved åpningen av det nye hotellet. Her finner man også islett av atmosfæren fra New England-kysten.

Byggeindustrien kommer tilbake med en større reportasje om prosjektet i neste nummer.