Byggtorget velger Holte

Byggtorget og Holte as har inngått en avtale om salg av tjenestene Kalkyle og byggesaker til Byggtorgets 86 utsalgssteder i hele Norge.

- Både kalkulasjon og byggesak er omfattende områder. Spesielt byggesak er såpass krevende, at jeg tror våre medlemmer vil sette stor pris på profesjonell assistanse, forteller daglig leder i Byggtorget Ole Magne Kleven i en pressemelding.

Byggtorget er en stor aktør på det norske byggevaremarkedet. De har i dag av 86 butikker fordelt over hele landet. Nå vil de også tilby sine proffkunder assistanse med kalkulasjon og byggesak via Holte.

- Mange av våre kunder synes at kalkulasjon er komplisert og tidkrevende, og vil heller bruke tiden sin på eksisterende prosjekter. Vi ser en klar trend på at stadig flere velger å benytte seg av våre kalkulasjonstjenester, forteller administrerende direktør Per Kveim i Holte as.

Han legger til at flere også sliter med byggesøknader. Iflølge Holte har mange problemer med å få søknadene innsendt i tide, og de er ofte usikre på hvilke krav loven stiller til søknadsdokumentasjon.

- Som et resultat av dette, forsinkes ofte byggeprosesser unødig, noe som både er kostnadskrevende og lite effektivt. Det kan vi hjelpe med, sier Kveim.