Storkontrakt for Christie & Opsahl

Christie & Opsahl AS signerte tirsdag en kontrakt med Eikrem utbygging om bygging av første byggetrinn på Øvre Eikrem i Molde.

Kontrakten omfatter blokk BB2 som inneholder 77 leiligheter, og har en verdi på ca 230 millioner kroner. Kontrakten inneholder også en opsjon for neste byggetrinn med tilsvarende størrelse samt muligheter for kontrakter samlet over èn milliard for hele Øvre Eikrem ferdig utbygd.

Første byggetrinn Øvre Eikrem. 77 leiligheter i tre blokker over felles parkeringsanlegg.

Parkeringskjeller 1. etasje har adkomst fra sør, mens 2. etasje har adkomst fra øst. P-kjellere er 3365m2 BTA inkl trapperom og bodanlegg. Det er felles utendørs parkering mot sør.

Prosjektet er planlagt utført delvis med bæresystem av plasstøpt betong under terreng og betongelement/stål over terreng. Yttervegger blir en kombinasjon av isolerte betongelement og bindingsverk. De 5 øverste etasjene i blokk B vurderes utført av husmoduler. Baderom vurderes utført som prefabrikkerte badekabiner.

Det er også opsjon på en intensjonsavtale for gjennomføring av neste byggetrinn

Christie & Opsahl AS har hovedkontor i Molde og avdelingskontor i Ålesund. De er ca 100 ansatte. De hadde en total omsetning i 2012 på ca 270 millioner, mens budsjettet for 2013 viser en omsetning på ca 350 millioner.