Norgeshus inntar Trondheim

Norgeshus setter sitt preg på Trondheim kommende helg. Boligkjeden feirer sine 25 år og inviterer forhandlere, leverandører og samarbeidspartnere til en storslått jubileumskongress.

Det betyr at 300 deltagere sjekker inn på byens nye hotell på Brattøra, og deltakerne skal på sightseeing i sentrum, en tur til Lian Restaurant samt på omvisning på Rockheim.

– Tradisjonen tro er det både sosialt og faglig innhold også på årets Kongress, forteller administrerende direktør Dag Runar Båtvik.

Ny Husbok
Fredag lanseres ny Husbok med 11 splitter nye boliger. Denne seansen finner sted på Rockheim med illusjonisten Alexx Alexxander.

– Vi gleder oss stort til å lansere disse boligene. Vi har mange spennende hus som vi tror vil bli tatt godt i mot i markedet, sier Båtvik.

Det faglige innholdet består ellers av lansering av en ny «Norgeshus-app» der kjedens prosjektstyringsverktøy nå kan brukes på nettbrett og mobil. Nå kan snekkerne fylle ut sjekklister, laste opp tegninger og andre nødvendige dokumenter fra mobilen når de er ute på byggeplass.

Konseptbolig-suksess
Konseptboligene Trend 1 og Trend 2 som ble lansert for ett år siden, har vært populære boliger. Over 150 Trend-boliger er planlagt eller igangsatt siden forrige kongress.

– Nå har vi videreutviklet konseptet, og nye løsninger presenteres på kongressen, informerer Båtvik.

Leverandørene vil på tradisjonelt vis også få oppmerksomhet ved at de får anledning til å presentere siste nytt på leverandørmessen.

Bygger skole i Malawi
I anledning 25-års markeringen har Norgeshus bestemt seg for å bidra til å bygge brønner og skole i Malawi.

– Vi har inngått et samarbeid med stiftelsen Grønn-Hagen Bjørke Malawi Foundation, og inviterer venner på Facebook, forhandlere og leverandører i kjeden til å bli med på en innsamlingsaksjon. Her i Norge har de fleste av oss det vi trenger til å dekke våre daglige behov og vi vil derfor bidra til et prosjekt i Malawi der folk trenger det meste, også rent vann, fremholder Båtvik.

– I stedet for gaver til 25-årsjubileet oppfordrer vi derfor alle til å gi pengegaver til innsamlingen, oppfordrer Båtvik til slutt.